Voorbeeldpremie

Goedkoopste autoverzekering

Waarom kiezen voor Polis7?

Gezinsverzekering

Vul hieronder je postcode en huisnr. in en bereken direct je goedkope gezinspremie!

1.
2.

Vragen

Waarom is Polis7 zo goedkoop met bv. Een autoverzekering?

Bij polis7.nl doen we bijna alles via internet. Je maakt je eigen berekeningen en kiest zelf online je verzekering. Je sluit deze zelf af en wij communiceren zoveel mogelijk via email en internet. Hierdoor kan polis7.nl de prijzen laag houden en besparen we veel geld. Daardoor kunnen wij de premies laag houden en zijn wij vaak veel voordeliger dan andere aanbieders. Daarnaast hebben wij een speciaal autotarief voor jonge bestuurders met weinig ervaring. Doordat wij een gedegen risicoanalyse maken zijn de premies bij polis7.nl vaak een stuk lager dan bij andere aanbieders;

 

Download hier informatie en formulieren van polis7.nl

Met ons opzegformulier kun je eenvoudig je huidige verzekering opzeggen. Vul het formulier in en stuur het naar je huidige verzekeraar. Heb je hierover vragen stel ze aan onze klantenservice. Wij helpen je graag.
•    Opzegformulier autoverzekering
•    Opzegformulier overige verzekeringen
Voorwaarden autoverzekering
Meer weten over de voorwaarden van de polis7.nl autoverzekering? Downloads ze hier.
•    Voorwaarden polis7.nl autoverzekering
Voorwaarden overige verzekeringen
Meer weten over de voorwaarden van de overige polis7.nl Verzekeringen? Download ze hier.
•    Algemene voorwaarden
•    Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering
•    Voorwaarden inboedelverzekering
•    Voorwaarden gezinsongevallenverzekering

Schade aan je auto of goederen is altijd vervelend

1) Meld je schade online via je digitale polismap, of bel met op kantoortijden met onze klantenservice Tel: 0511-454464 (lokaal tarief)

Een medewerker van Polis7.nl neemt de schade in behandeling. Voor accute hulp bel je het alarmnummer op je groene kaart (24uur per dag bereikbaar)

2) Download het Europees schadeformulier en vul deze volledig in. De voorkant vul je samen in, de achterkant kun je invullen bij thuiskomst. Stuur het formulier naar:

Polis7.nl
Postbus 19
9290 AA KOLLUM

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Verkoop van de auto: Wanneer je je auto hebt verkocht kun je de autoverzekering beëindigen. Bij de verkoop van je auto krijg je een zgn. vrijwaringsbewijs. Met een kopie van de vrijwaring kun je de autoverzekering per de vrijwaringsdatum beëindigen.

Per contractsvervaldatum: Dit is de datum waarop je autoverzekering jaarlijks wordt verlengd. Je dient dan 1 of 2 maanden voor die datum schriftelijk op te zeggen. Voor de exacte opzegtermijn kun je de voorwaarden nakijken. Indien je autoverzekering na 1 maart 2010 wordt verlengd gelden er nieuwe regels rondom het opzeggen. Je verzekeraar moet je voordat de polis wordt verlengd hierover informeren. Nadat de autoverzekering is verlengd kun je dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Wegens premieverhoging of wijziging voorwaarden: Wanneer de verzekeraar de premie van je autoverzekering verhoogd of de voorwaarden aanpast (in jouw nadeel) kunt je opzeggen. Nadat de verzekeraar je informeert over de wijziging heb je een maand de tijd om schriftelijk op te zeggen. Let wel, de premieverhoging van je autoverzekering mag niet ten gevolge van een schade of een wijziging zijn. Het moet gaan om een wijziging die door de verzekeraar op alle polissen heeft doorgevoerd, dit geldt ook voor een wijziging van voorwaarden.

Download hier de opzegbrief, print hem uit en verstuur hem naar je verzekeraar

Vraag: Heb ik meteen voorlopige dekking als ik een aanvraag heb gedaan?

Nadat je een aanvraag hebt gedaan via Polis7.nl wordt deze online beoordeeld.
Zodra je aanvraag is geaccepteerd ontvangt je ter bevestiging een email, een sms of een telefoontje.

Een aanvraag via Polis7.nl?
Dat gaat heel eenvoudig.
In enkele minuten vergelijk je zo’n 70 verzekeringen met elkaar.
Nadat je een keuze hebt gemaakt kunt u een offerte aanvragen.

Een Wijziging doorgeven

Heb je een andere auto, een nieuw huis of wil je je dekking wijzigen? Je kunt dit eenvoudig doen via je gratis digitale polismap. Heb je nog geen toegang tot digitale polismap? Stuur een email via het contactformulier. Je mag het contactformulier ook gebruiken voor de wijziging. Belangrijk is dat je altijd je polisnummer vermeld!

Stuur je je wijziging online via de digitale polismap? Als wij de gegevens hebben verwerkt, dan zie je dat direct!

Wil je liever je wijziging via de telefoondoorgeven? Dat kan ook. Bel met onze klantenservice tijdens kantoortijden: 024 8452084