Voorbeeldpremie

Goedkoopste autoverzekering

Waarom kiezen voor Polis7?

Gezinsverzekering

Vul hieronder je postcode en huisnr. in en bereken direct je goedkope gezinspremie!

1.
2.
  • Home
  • Huisdierenverzekering

Huisdierenverzekering

Huisdierenverzekering; Uw kostbaarheden zijn verzekerd, uw partner en uw familie. Vergeet u de hond of kat niet?! Verzeker uw hond of kat tegen onverwachte kosten, u kunt direct een huisdierenverzekering afsluiten!

Huisdierenverzekering: Verzeker uw huisdier voor 5,95 Euro per maand.

Dieren die verzekerd worden, hebben bewezen een beter leven omdat die vaker betere zorg krijgen!

Niet meer afrekenen bij de dierenarts door een prima huisdierenverzekering!
Als Polis7 klant hoeft u bij de meeste dierenartsen niet meer eerst de rekening voor te schieten alvorens u het gedeclareerde bedrag terugkrijgt. Uw dierenarts stuurt de rekeningen direct door naar Polis7.

Vandaag uw dierenarts bezocht? Sluit dan vandaag uw huisdierenverzekering af!
Als u vandaag bij de dierenarts bent geweest voor de chip, inentingen, worm- en/of vlooienmiddelen of het laten steriliseren/castreren van uw huisdier dan kunt u deze kosten nog vergoed krijgen.

Polis7 keerde uit
Polis7 handelt dagelijks vele declaraties af. Onze medewerkers die dit doen hebben allemaal een diergeneeskundige achtergrond en vaak in de dierenartsenpraktijk gewerkt.

Wat kost een levenslange behandeling?
De tarieven van de dierenarts kunnen nogal verschillen, afhankelijk van het instrumentarium waar de dierenarts mee werkt, de praktijklocatie, maar ook het tijdstip van uw bezoek (weekend is meestal duurder). Wij hebben een huisdierenverzekering op maat, klik hier voor meer informatie.